Gyógy-kéz-láb ápolóként dolgozom,szakmai bemutatkozásom itt olvasható : >>>
A "bibimoni receptjei " blog írását 2011 áprilisában kezdem el ,az ismerőseim és barátaim unszolására.
Nem is gondoltam,hogy valaki fogja olvasni aki nem ismer,de képzeljétek már 13,715-en kattintottak rá.
Alapvégzettségem cukrász ,1998-tól viszont már nem dolgozom benne. A sors úgy hozta ,hogy váltanom kellett.
A mostani szakmám és a régi között óriási a különbség,de nagyon szeretem mert sok mindent megtanultam a betegségekről, annak természetes és orvosi gyógyításáról.
Ezt a tudást próbálom belecsempészni a blogba is,
nem is gondoltam volna hogy a" mi-mire jó" rovatnak ilyen sikere lesz. A rovat foglalkozik az élelmiszerek jótékony hatásaival a szervezetre,és a természetes gyógyulással.
De mivel a főzős blogba minden nem fér bele,ezért akit érdekel a szakmai blogomban folytatódik tovább.
Szinte minden nap főzök ,és mivel a rokonok,barátok tudják , hogy cukrász végzettségem is van , általában én sütöm a tortákat a családi ünnepek alkalmával. Így nekik köszönhetően kiélhetem magam a cukrász mivoltomban. Persze a cukrász szakma is sokat fejlődött 13-év alatt,ezért én is tudok még tanulni más-más blogjából.
Szívesen olvasnám Petra bemutatkozását aki a Reformkori konyha blog szerzője.
Íme egy pár kép az alkotásaimról:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése